Nieuws / Actueel

Plannen is het halve werk, vrijwilligers kunnen alvast een datum uitzoeken wanneer zij een bar/keukendienst kunnen en willen draaien. Kijk op de lijst hier onder, of op de agenda voor de data.

...↑

Over het Brantgumer uurtje

Aanvang: 16.00 uur tot 20.00 uur.

Beste dorpsgenoten, de soos op zaterdag bestaat nog steeds. Het heeft alleen een andere naam gekregen, en we noemen het nu het 'Brantgumer Uurtje'. Ook de tijden zijn aangepast. Hierbij is getracht de tijden zo te kiezen dat deze voor een zo breed mogelijk bezoekerspubliek, bijvoorbeeld het hele gezin, en voor de bediening het meest optimaal is.

We kunnen trots zijn op het feit dat we er met elkaar voor hebben gezorgd dat eens in de twee weken in het winterseizoen het dorpshuis een verzamelplek is geworden, en gebleven waar een ieder zich welkom kan voelen. Een plek waar we samen kunnen genieten van een hapje en een drankje, een goed gesprek of een sterk verhaal, en van de positieve geest en sfeer die wij samen zo goed kunnen maken hier in Brantgum. Alleen samen kunnen we er weer een succes van maken.

Op 13 oktober beginnen we weer. Wij hopen dat er, net zoals vorig seizoen, weer vrijwilligers bereid zijn om een avond bardienst te draaien of de frituur te doen. Op deze manier blijft het voor iedereen goed te doen en kunnen we dit voortzetten. Heeft u vorig jaar reeds een keer gedraaid en is het goed bevallen, of u heeft nog nooit achter de bar gestaan maar durft het aan. Het is heel eng.. maar niet echt, want er zijn hulplijsten en er is bijna altijd wel iemand die uw vraag kan beantwoorden. En als u van te voren een instructie rondleiding wilt is dat ook mogelijk. Kijk dan op onderstaande lijst wanneer u kunt, en voor welke datum er nog geen bediening is.

U kunt via de reacties opgeven wanneer u een bardienst wilt en kunt draaien, uw naam wordt dan op de lijst hieronder bijgewerkt zodat een ieder op ieder moment de laatste up-to date informatie heeft.

...↑

Data

ntbFronie + Karin
..
13_oktober_2018Uw Naam + Uw Naam hier?
27 oktoberof hier! Drie namen mag ook.
10 novemberDan wordt het Naam + Naam + Naam
24 novemberMaar niet iedereen tegelijk achter de bar, er zijn genoeg data om te kiezen.
8 decemberNaam + Naam hoeft niet te betekenen dat u verkering heeft.
24 decemberOver verkering gesproken, voor de stelletjes...
19_januari_2019Jan Katrijn
2 februariWie wil er nu niet in zo'n mooi lijstje staan! :-)
16 februari
2 maartValt u ook op hoeveel een hartje hier opvalt? Op zo'n 'saaie' / rustige pagina? Tja, alleen op brantgum.com beleef je zoiets.
16 maartGenoeg flauwigheid zo, dat deze lijst maar snel gevuld mag worden met een mooie lijst namen.
30 maart

...↑

Reacties

Elly leijstra  28 Mei 2018
Deze data's moeten ook nog en checkup hebben. Samen kijken naar de agenda.
Admin  28 Mei 2018
Bedankt, voor de melding Elly.

Voor bezoekers van deze pagina, deze data zijn dus tot nader bericht onder voorbehoud, want mogelijk onjuist.
Admin  15 Jun 2018
Fronie (van D.J.) en Karin (van Klaas) Hebben zich via mail, voor een nader te bepalen datum, opgegeven voor een bardienst.

Bedankt dames!

*Naam:
Email:
Waarschuw me als er reacties op deze pagina zijn
Email adres verbergen
*Tekst:
 

...↑