Nieuws

...↑

Uitslagen 2018

Uitslag Feestkaatsen 16 september 2018

Onder prachtige weersomstandigheden werd het feestkaatsen gehouden, georganiseerd door dorpsbelang en kaatsbestuur. Er werd gekaatst in competitieverband wat uiteindelijk de derde prijs opleverde voor Dirk-Pieter Hiemstra, Johan Visser en Tineke Hiemstra.

De finale bleef tot het laatste spannend, maar de eerste prijs was voor Jan Arjen Vrieswijk, Bauke Toren en Fronie Santema.

Sjolle v/d Schaaf, Oane Postma en Gerrit Dijkstra kwamen een paar eersten tekort voor de hoofdprijs en moesten dus genoegen nemen met de tweede prijs.

Met deze mooie kaatsmiddag als afsluiter kijken we terug op een geslaagd feest.

Uitslag Wolkom Thús Partij 2 september 2018

Op zondag 2 sept. (de laatste dag van de zomervakantie) was de "wolkom thús partij" in Brantgum. Op deze zomerse dag werd met de aanwezige 4 parturen een leuke competitie gespeeld.

Helaas is er 1 persoon uitgevallen door een blessure, maar gelukkig was er een toeschouwer die spontaan het perk in stapte, zodat die partij mooi uitgespeeld kon worden.

De kransen voor de eerste prijswinnaars en een mooi pakket voor de tweede prijs zijn beschikbaar gesteld door Haagens Delicatesse te Dokkum, waarvoor hartelijk dank!

  • De 1ste prijs was voor: DP vd Schaaf, Bouke Toren en Harry Greydanus
  • De 2de prijs was voor: DP Hiemstra, Pieter Toren en Thea Bruinsma

...↑

Uitslag Pearkekeatsen 1 juli 2018

Op zondag 1 juli 2018 was er Pearkekeatsen in Brantgum. Er werd een competitie gespeeld, dus mocht iedereen 4x kaatsen. Dit was toch wel vermoeiend met dit prachtige zomerse weer, gelukkig was er wel een lekker briesje bij.

Alle prijswinnaars kregen een mooi kadobon die beschikbaar waren gesteld door INTERSPORT te Dokkum. Hartelijk dank hiervoor!

  • De 1ste prijs was voor: Gerrit Meijer en Jantina Rozema
  • De 2de prijs was voor: DP Hiemstra en Sally Jansma - Maas

...↑

Uitslag Leden Partij 10 juni 2018

Onder mooie omstandigheden werd op het Brantgumer Leechje een (leden) kaatswedstrijd gehouden. De kransen zijn beschikbaar gesteld bloemenboetiek 't BLOMKE te Ferwert. De vijf parturen streden in competitieverband om de hoogste eer.

  • De 1ste prijs was voor:DP Hiemstra, Pieter Toren en Sjoukje Kooistra.
  • De 2de prijs was voor:Botte Hijma, Jitze Grijpstra en DW Toren.

...↑

Uitslag Albert Veldema Partij van 27 mei 2018
  • De 1ste prijs was voor DP vd Schaaf, Jelle-Auke Vrieswijk en Jitze Grijpstra.Deze personen kregen een mooie krans (beschikbaar gesteld door Lammert Veldema uit Dokkum), een kadobon en hun naam wordt er weer bij gegraveerd in de wisselbeker.
  • De 2de prijs was voor DP Hiemstra, Pieter Wouda en Sally Jansma-Maas deze personen kregen ook een kadobon.
20180527-kaatsen-avpartij.php

...↑

Berichten

Nog geen berichten
*Naam:
Email:
Waarschuw me bij nieuwe berichten
Email adres verbergen
*Tekst:
 

...↑