Over de Website

Berichten

Berichten, van nieuw naar oud
  18 Nov 2018
De plaatsingsvolgorde van de berichten is omgekeerd.

Nieuwste bericht staat nu bovenaan. Dus van boven naar beneden is van nieuw naar oud. Het was van oud naar nieuw. Dat leest prettiger, maar daardoor moet de bezoeker wel voor het laatste nieuws naar beneden scrollen. En dat is vooral bij veel berichten, of het snel kijken of er nieuws is, best wel vervelend.
'Reacties' is gewijzigd in 'Berichten'
  18 Nov 2018
Niet alleen de opmaak van hoe de 'reacties' worden weergegeven is iets aangepast, Het 'naam' veld heeft een groter lettertype, en de publicatiedatum komt nu onder de naam, maar ook heet het nu 'berichten'.

Een bericht is niet altijd een reactie op iets, maar iedere reactie is evengoed een bericht.

En ondanks dat het een kleine aanpassing is, biedt het meteen creatieve mogelijkheden, door het naamveld als titel/kop te gebruiken voor uw bericht, waardoor het ook meer het uiterlijk krijgt van een bericht.

De opmaak liep al naadloos (zonder duidelijk onderscheid in opmaak tussen pagina en reacties) over van de pagina inhoud naar uw berichten, maar door wat u plaatst nu 'berichten' te noemen vormt het samen met de inhoud van de bestaande pagina nog meer één geheel. Zo wordt uw bericht onderdeel van dat geheel, en is het niet meer een alleen een 'reactie op' de betreffende pagina.

Een (vaste) pagina kan op deze manier door een ieder snel en heel eenvoudig geupdate worden met bijv. belangrijke actuele informatie door een 'bericht' te plaatsen met een korte pakkende/informatieve titel.

~Admin~
ChewingGumBrand
  17 Nov 2018
This is spam
Admin 😎
  11 Nov 2018
Als het goed is worden de meeste spam reacties nu automatisch geweerd 👍 🆗 💪
*Naam:
Email:
Waarschuw me bij nieuwe berichten
Email adres verbergen
*Tekst:
 

...↑